Over ons

Wie zijn we en wat doen we:
De PJZ is een jongerenvereniging van, voor en door jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Ben je wat jonger of ouder, dan doen we daar niet moeilijk over, want het gaat ons erom dat we met elkaar leuke activiteiten organiseren die je niet zo snel alleen of met een paar man zou doen. Het leuke hiervan is dat je ook nieuwe mensen leert kennen en dat de activiteiten voor leden niet al te veel kosten. We proberen ongeveer iedere maand een activiteit te organiseren met als klappers het schuurfeest in het voorjaar en de toneeluitvoering in de winter.

Alléén voor Boeren? Nee joh!
Vaak wordt de PJZ afgeschilderd als een vereniging alléén voor boeren. Dit is een fabeltje. We zijn er gewoon voor alle jongeren uit de regio. We hebben leden uit alle uithoeken van het land, zelfs uit Amsterdam. De activiteiten die worden georganiseerd kunnen soms wel eens een agrarisch trekje hebben, maar staan meestal toch los hiervan. Het belangrijkste is dat het gezellig is. Overigens, onze leden bepalen zelf wat er georganiseerd wordt.

Wat kost het?
Als je lid wilt worden van de PJZ  betaal je € 20,- contributie. Je krijgt hierbij korting op de activiteiten en je ontvangt ieder kwartaal het ledenblad ‘de Pooter’. Al met al heb je de contributie al snel terugverdiend.

Donateur worden kan natuurlijk ook. Dit kan al vanaf €10,- per jaar. Lijkt het je wat? Laat het ons hier dan even weten.

IBAN: NL49RABO0362616116

foto website over ons